Home > Failed To > Failed To Initialize Video Codec. Check Export Format Yuy2

Failed To Initialize Video Codec. Check Export Format Yuy2

Contents

The time now is 05:21 PM. I try change on FR the keyboard and language. Cybergrany, Sep 10, 2014 #6 ladyqonimvu Member this is what I see when i start it .. Jim, Sep 20, 2014 #12 DoAGoldeneye likes this. http://qaisoftware.com/failed-to/failed-to-create-an-export-session-check-setup.html

Jim, Sep 9, 2014 #4 ladyqonimvu Member I have had the same type problem .. Discussion in 'Convert DVD to another format' started by aberglas, Dec 8, 2008. Everything was running fine. 2. it worked..

Obs Failed To Initialize Video Unspecified Error

Tango Icons Tango Desktop Project. What might be wrong? Install obs-studio 14. Here's what I did to break OBS and how I "solved" it.

  • Additional information: Ubuntu: Release 12.10 (quantal) 64-bit Kernel Linux 3.5.0-22-generic GNOME 3.6.0 Processor: AMD 64 Memory: 2.9 GiB Graphics Processor: GeForce 8500 GT Using FullHD 1920x1080 pixels monitor Memory: 512 MB
  • Learn More.
  • Anthony aberglas, Dec 8, 2008 #1
  • onya Guest If it were my system..I'd run ccleaner in reg mode then make a restart.
  • By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  • How would I go about getting the latest commit?

Ubuntu sorta keeps track of how your windows are aligned so for example when I boot Starcraft it will boot on my gaming screen but twitch.tv and Mozilla and my music After reboot Mythtv can play back Recordings from TV. Phew. Obs Failed To Initialize Video Unspecified Error Windows 10 Design from Audentio Design.

Maybe I'm asking for problems, but anyway... So I went into deep mental mode and 5. I have no idea how a non-technical user gets this done. https://obsproject.com/forum/threads/cant-start-obs-failed-to-initialize-video-unspecified-error.18925/ I suspect that in my clean up I had invalidated the codec that had been used.

Cybergrany, Sep 19, 2014 #11 Jim Jim Developer I actually just pushed the fix today: https://github.com/jp9000/obs-studio/commit/3967c6354a2f5ce9a08f416c7241d5563e28feb9 If anyone's compiling OBS, please checkout the latest master branch and let me know if Failed To Initialize Video Unspecified Error Windows 7 VO Config (720x576->720x576,flags=0,'MPlayer',0x32595559) SwScaler: reducing / aligning filtersize 1 -> 4 SwScaler: reducing / aligning filtersize 1 -> 4 SwScaler: reducing / aligning filtersize 1 -> 1 SwScaler: reducing / aligning Log file: Code | Analyze 17:51:33: OBS 0.5.1-35-gfebede1 (linux) 17:51:33: Processor: 4 logical cores 17:51:33: Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2370M CPU @ 2.40GHz 17:51:33: Physical Memory: 7865MB Total 17:51:33: Kernel Version: Linux I change on US the keyboard and language.

Obs Failed To Initialize Video Windows 7

http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_tools/gspot.cfm If you're missing some codecs, they are available in the Downloads section here at aD. http://mplayerhq.hu/pipermail/mplayer-users/2003-September/037594.html Code | Analyze 11:55:30: OBS 0.5.1-70-g6ff5a3a (linux) 11:55:30: Processor: 4 logical cores 11:55:30: Processor: Intel(R) Core(TM) i3-2370M CPU @ 2.40GHz 11:55:30: Physical Memory: 7865MB Total 11:55:30: Kernel Version: Linux 3.13.0-35-generic 11:55:30: Obs Failed To Initialize Video Unspecified Error And their must be some sort of internal mapping from form a video format to the "FourCC" codes. Obs Failed To Initialize Video Windows 10 Should you need volunteer support for Mythbuntu, or for MythTV installed in one of the Ubuntu flavours, please start a new thread in the Multimedia Software sub-forum.

vBulletin 2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. http://qaisoftware.com/failed-to/failed-to-get-encoder-for-specified-codec-speex.html Check export format (YUY2, RGB)." Could still produce mpeg1 files (slowly) but tended to truncate the end (I pressed WHOLE). Waiting for your help. Then what should be changed? Obs Studio Failed To Initialize Video Windows 7

It may not work due to a shader extension we're using, which we're soon going to remove. What can I do to prevent this in the future? TRIED UP TO POSITION 69418, FOUND 0, packet_size= 71 DEMUXER: freeing demuxer at 0x84bab90 sync_mpeg_ps: seems to be MP3 stream... Check This Out That is the exact problem I'm having!

Just checking - working fine on a Bootcamped Win7 install. Obs Studio Failed To Initialize Video Unspecified Error Windows EDIT: Spelling. CloudFlare Ray ID: 31e0fbf7aa6a265a • Your IP: 181.214.213.60 • Performance & security by CloudFlare ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve

Surprisingly, Intel does have its own drivers on linux, and they're Open Source too: http://www.omgubuntu.co.uk/2014/05/intel-linux-graphics-driver-installer-1-0-5 Shame about the extension not working, that's what I thought was causing the problem...

VDecoder init failed :( Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family INFO: libavcodec init OK! No, create an account now. Waiting for your help. Obs Failed To Initialize Video Invalid Parameters Cybergrany, Sep 21, 2014 #18 Jim Jim Developer You can either wait for the PPA package maintainer (btbn) to release the latest revision or just download the repo and compile it.

Last edited by a moderator: Dec 8, 2008 onya, Dec 8, 2008 #2 iluvendo Active member Joined: Oct 19, 2005 Messages: 3,312 Likes Received: 0 Trophy Points: 66 The easy method OBS broken <- my opinion is that Ubuntu put the small one first for no reason, I concluded that since now even my BIOS is only visible on the new one I tried to search from Internet, but didn't find solution. this contact form regsrv32 does not have a query option.

Opening video filter: [scale] SwScale params: -1 x -1 (-1=no scaling) Trying filter chain: scale expand lavc VDec: using Packed YUY2 as output csp (no 0) Movie-Aspect is undefined - no For example: mencoder pigs_on_parade001.dv -aid 0x80 -ovc frameno -oac mp3lame -lameopts preset=medium -o frameno.avi ( completed sucessfully - output snipped ) mencoder pigs_on_parade001.dv -v -oac copy -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vpass=1:vbitrate=1024 ( Please try the request again. While the gaming LCD is 1st and the small one 2nd I still have the small one on the left side (speaking of where they are on my actual desk) sidenotes:

Btw my graphics card driver screwed up completely after that and assumed that both LCDs were of the same brand as the new one.. Stay logged in AfterDawn Discussion Forums Home Forums > Digital video > Convert video to another format > Convert DVD to another format > Home Forums Forums Quick Links Search Forums I suspect it had been using a good codec, and then after my clean up started using an internal or crappy one. Previous message: [MPlayer-users] Re: [OLD-Mplayer-users] flicker with kernel 2.4.21 Next message: [MPlayer-users] mencoder crashing on 3rd pass ( 2nd video pass ) Messages sorted by: [ date ] [ thread ]

Posted by Drakieron Oct 10, 2013 3:18:16 PMValued PosterAlpha MemberQuote I see you're using a non-english version of Windows (and probably non-english keyboard setup). DVDx Stoped working; Codec problems? See below how to do this. 7. EDIT: Also it appears that the latest PPA was only updated to the latest commit two days ago.

aberglas, Dec 8, 2008 #5 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Share This Page Tweet Log in with Facebook Log in with Twitter Log Thanks Jim, looking forward to the fix! If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware. Last edited: Sep 16, 2014 Cybergrany, Sep 13, 2014 #8 Bradwan New Member Did this one get fixed?

aberglas Member Joined: Dec 8, 2008 Messages: 3 Likes Received: 0 Trophy Points: 11 I am trying to rip DVDs to a little MP3 player, which appears to be a Herculean mencoder crashes immediately on startup on *every* 2nd video pass. AutoGK produces files that the MP3 player's software cannot handle. I tried deleting the ini but it didn't help.

VIDEO: [FrNo] 720x576 24bpp 25.000 fps 0.8 kbps ( 0.1 kbyte/s) Using pass3 control file: frameno.avi Reading config file /root/.mplayer/mencoder: No such file or directory init_freetype Using MMX (with tiny bit